AmmattilaisilleKaikille naisilleMeistäBlogiOta yhteyttäAkka Shop
Akka Health PRO ammattilaisille

Oletko terveydenhuollon tai liikunta-alan ammattilainen ja kohtaat työssäsi eri ikäisiä naisia? Akka Health PRO on sinua varten! Koulutuksemme on suunnattu lääkäreille, fysioterapeuteille, terveydenhoitajille, kätilöille, gynekologeille, personal trainereille ja valmentajille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään naiskehon toiminnasta sekä saada konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Olemme äitiysfysioterapian edelläkävijöitä Suomessa ja toimineet fysioterapeuttiyrittäjinä tahoillamme vuodesta 2015 lähtien. Yhdessä olemme kouluttaneet satoja äitiysfysioterapeutin alkuja ja tuoneet äitiysfysioterapian erikoistumisopinnot Suomeen. Nyt haluamme tehdä naisterveydelle saman, mitä olemme tehneet aiemmin äitiysfysioterapialle.

Tietoa ja osaamista lisäämällä tavoittemme on madaltaa kynnystä hoitoon pääsyssä, sillä monissa naisten vaivoissa saattaa olla vuosien diagnoosiviive. Toisaalta joitakin vaivoja normalisoidaan liikaa ja annetaan ymmärtää, että hankalat oireet kuuluisivat naisen elämään.

Ensimmäiset Akka Health PRO -koulutukset löydät Akka Shop -verkkokaupasta ja sivustomme koulutuskalenterista. Lisätietoja saat sähköpostitse: hello@akkahealth.fi.

© 2023 Akka Health & Education Oy