Akka
Koulutukset ammattilaisille
tammi
29

Kipu äitiysfysioterapiassa

209 €

Kaipaatko uusia ajatuksia keskivartalon ja lantion alueen kipujen tutkimiseen ja hoitoon? Haluatko selkeyttää kliinistä päättelyäsi kivuliaan asiakkaan fysioterapiassa? Koulutuksesta saat hyvät perustiedot käytännön fysioterapiatyöhön sovellettaviksi.

maalis
11

Lantionpohja 2.0

209 €

Koulutuksessa mennään syvemmälle lantionpohjan saloihin: tulet oppimaan, mitä kaikkea muuta lantionpohjan fysioterapia voi olla kuin lihasten vahvistamista ja rentouttamista ja hengitykseen keskittymistä.

maalis
12

Lupa kuormittaa - aktiivisen äidin harjoittelu

209 €

Osaatko arvioida, milloin asiakkaasi on valmis punnertamaan, juoksemaan, vetämään leukoja tai nostamaan rautaa synnytyksen jälkeen? Tai kuinka pitkälle raskauteen näitä liikkeitä voi pitää mukana treeneissä?

maalis
25

Äitiysfysioterapia 2.0

209 €

Äitiysfysioterapian uusimmat tutkimukset ja hyvät käytännöt selkokielellä! Koulutus sopii kaikille äitiysfysioterapiasta kiinnostuneille: aloittelijoille se toimii aiheeseen orientoivana yleissilmäyksenä ja kokeneemmille tekijöille se on oiva mahdollisuus päivittää osaaminen 2020-luvulle. 

maalis
26

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus -koulutus äitiysfysioterapeuteille

209 €

Opi toteuttamaan synnytyksen jälkeinen fysioterapeuttinen jälkitarkastus asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Koulutus sopii äitiysfysioterapian perusteet hallitsevalle fysioterapeutille, jolla on jo kokemusta lantionpohjan monipuolisesta toiminnallisesta tutkimisesta.

© 2022 Akka Health & Education Oy