AmmattilaisilleKaikille naisilleMeistäBlogiOta yhteyttäAkka Shop
Koulutukset ammattilaisille
syys
3

Lantionpohja 2.0 -lähikoulutus

479 €

Tule päivittämään lantionpohjatietoutesi 2020-luvulle! Koulutuksessa mennään syvemmälle lantionpohjan saloihin: tulet oppimaan, mitä kaikkea muuta lantionpohjan kuntoutus voi olla kuin lihasten vahvistamista ja rentouttamista ja hengitykseen keskittymistä. Koulutus on suunnattu lantionpohjan parissa työskenteleville fysioterapeuteille tai muille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat syventää käytännön osaamistaan (esim. osteopaatit, gynekologit).

syys
30

Lupa kuormittaa - aktiivisen naisen harjoittelu

479 €

Pystytkö mahdollistamaan asiakkaallesi merkityksellisen tavan urheilla raskausaikana ja synnytyksen jälkeen? Osaatko arvioida asiakkaan valmiutta kovatehoiseen harjoitteluun raskausaikana, synnytyksen jälkeen ja premenopaussi-iässä? Tule oppimaan - koulutus sopii fysioterapeuteille, liikunta-alan ammattilaisille ja valmentajille!

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus -koulutus äitiysfysioterapeuteille

229 €

Opi toteuttamaan synnytyksen jälkeinen fysioterapeuttinen jälkitarkastus asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Koulutus sopii äitiysfysioterapian perusteet hallitsevalle fysioterapeutille, jolla on jo kokemusta lantionpohjan monipuolisesta toiminnallisesta tutkimisesta.

© 2022 Akka Health & Education Oy